Ny bestyrelsesformand i Obton Group

Obton Group har fra 1. maj 2020 fået ny bestyrelsesformand. Oliver Peters bliver ny arbejdende formand efter Peter K. Jørgensen, der er en af Obtons to medstiftere.

Peter K. Jørgensen bytter plads med Oliver Peters og overtager dermed hans stilling som investeringsdirektør for både Obton og Koncenton. Han indtræder ligeledes i direktionen i Obton Group, hvor Oliver Peters så udtræder.

Rokaden skyldes en mindre omstrukturering internt i organisationen samt strategiske tilpasninger i forhold til den fremtidige forretningsudvikling. 

Ved samme lejlighed har Obton Group stiftet et nyt datterselskab 'Crowdton', der tilbyder alternative investeringer til danske investorer via en online platform og til et noget lavere indskud end de DKK 750.000, som er minimumsindskuddet i Obton Groups andre investeringsprojekter. Her bliver Oliver Peters adm. direktør.

Crowdton forventer at se dagens lys i løbet af sensommeren.

 


Peter Krogsgaard Jørgensen er ny investeringsdirektør i Obton 

Obtons første danske solcellepark får grønt lys af Skanderborg Kommune

Byrådet i Skanderborg Kommune har netop godkendt etableringen af Østerskov Solenergipark mellem Låsby og Galten. Solcelleparken er en vigtig milepæl for Obton A/S, der har flere danske solprojekter på vej.

Udfordrende 2023 for Obton – vækstplaner er dog uforandrede

Obton mødte flere benspænd i 2023, der bød på underskud og tilbagegang i omsætningen. Men de strategiske ambitioner for fremtiden fastholdes.

Obton-investorer bliver medejere af et af Europas største batteriprojekter

Battery Storage er i øjeblikket en meget eftertragtet investeringsmulighed blandt danske investorer.

Obton vinder tarif til to nye solprojekter i Irland

Obton er netop blevet tildelt kontrakter på to solprojekter via den irske støtteordning Renewable Electric Support Scheme (RESS 3).